telekolik

İslam Channel Tv Canlı İZle

İslam Channel Kanalını Canlı İzlemektesiniz.Yayın sırasında donma olursa F5 tuşuyla yenileyebilirsiniz.









Sitemizden İslam Channel Tv yi canlı izleyebilir aynı zamanda İslam Channel tv hakkında bilgi edinebilirsiniz

Islam Channel bir olan İngiltere merkezli, free-to-air , İngilizce, İslam reklam tarafından finanse odaklı uydu televizyon kanalı ve bağışlar.
Bu İngiltere hükümetinin araştırmalar bulduğu 2008 yılında bildirilmiştir ki İngilizlerin 97.3% Müslümanlar kanal izledi. Bu genelinde yayınları Avrupa , Orta Doğu ve Afrika , canlı akışa internet ve yayın başlamak için yakında Kuzey Amerika .
Islam Channel Mart 2004 tarihinde yayın hayatına başlayan Sky Digital kanal 836, ancak daha sonra kanal 813 taşındı. Nisan 2010'da, üzerinde başlatılan Freesat kanal 693. Kanal Muhammed Sajid, Shaheen Akhtar, Salauddin Ali, İbrahim Rashid, Faysal Nazir ve Asif Malik orijinal çaba oldu. lansmanından bu yana, kanal, eğitim güncel olaylar ile ilgili programları da dahil olmak üzere programlama yelpazesini, genişletti, İslami değerlerin, İslam doktrini, yanı sıra yerli, mali ve toplum ilgili konular. Kanal yüzde 59 ile izleniyor İngiltere'nin 1,6 milyon Müslüman [bu% 97 üzerinde diyor] ] ve yurt dışında diğer izleyiciler tarafından: hedef kitlesi ağırlıklı olarak İngilizce konuşan Müslüman olduğunu. Popüler programları

Bir eğlence kapak program sayısı, güncel olaylar, toplum faaliyetleri, kadın sorunları ve İslami eğitim vardır. Islam Channel News

Bir haber programı. Hasan ve Habibah göster

Hassan gibi-Saleemi ve Habibah Ellahee 'Hasan ve Habibah göster' başlıklı ışık sosyal işler programının co-hosts evlidir. Islam Channel bir olarak program açıklar "eşsiz gösterisi .. canlı kocası ve farklı konuklarla konuları tartışmaya karısı talk-show. Bu ferahlatıcı haftalık tartışma gösteriyor ki aile, evlilik ve diğer çeşitli konularda anlaşma sosyal konuları ele".
Gösteri özellikle meydan Güney Asya gibi konuları ile ilgili, İslam'ın doğası kültürel algılamalar: zorla evlilik, aile içi şiddet ile Müslüman kadınların yardım hattı , depresyon Müslüman Gençlik Yardım Hattı , ve infertilite ile ilgili sorunlar Muhammed Taranissi .
Bunlar bazen 25 Aralık 2004 tarihinde, özellikle, daha ciddi konularda ele alınmıştır, bir gösteri kendi inanç veya siyasi aktivite için hapsedildi Müslümanların durumlarda tartışılan "İman esirleri" başlıklı. Onlar Ian Nisbet, birinin eşi röportaj " Mısır Üç " .