telekolik

Kral Tv Canlı İzle

Kral Tv Kanalını Canlı İzlemektesiniz.Yayın sırasında donma olursa F5 tuşuyla yenileyebilirsiniz.








Sitemizden Kral Tv yi canlı izleyebilir aynı zamanda Kral tv hakkında bilgi edinebilirsiniz
Kral TV, 1994'te yayın hayatına başlayan, Türkiye'nin ilk video müzik kanalıdır. 10 Ekim 2011'de kapatıldı ve frekansından Kral Pop TV yayına başladı. Fakat Kral Avrupa'nın kapanmasıyla kurulan Kral İlaç Gibi TV'nin yayına Kral TV adı altında devam etmesi kararı alınınca 14 Kasım 2011'de tekrar kuruldu. Konu başlıkları
1 Tarihçe
2 Kral TV Video ve Müzik Ödülleri
3 Yayın politikası
4 Programlar
5 Eskiden Yayınlanmış Programlar
6 Eski VJ'ler
7 Logoları
8 Kaynakça
9 Dış bağlantılar
Tarihçe
Kral TV, 16 Ağustos 1994'te Cem Uzan tarafından kuruldu. Test yayınını Tele On ile ortak yayın üzerinden gerçekleştirdikten sonra Türkiye’nin ilk video müzik kanalı olarak yayın hayatına başlayan Kral TV, 1995 yılından bu yana düzenlediği Video Müzik Ödülleri ile de Türkiye'deki müzik sektöründe bir ilki gerçekleştirdi.
2000-2001 yılları arasında, Cine5 gibi şifreli yayın yapan Teleon'un yeniden açılmasıyla Kral TV akşam 19:00'dan sonra Teleon'u dönüşümlü olarak yayınladı. Bu dönüşümlü yayın sona erdikten sonra, 1 Mart 2002'de Star 2 ve 16 Eylül 2002'de Star Max ile ortak yayın yaptı.
Bir süre devam eden dönüşümlü yayınların ardından tekrar 24 saat yayına başlayan kanal, 2004 yılında TMSF'nin yönetimine geçti. TMSF, Kral TV'nin satışında önemli rol oynayacağı gerekçesiyle kanalı teknik anlamda yeniledi, görüntü ve ses kalitesinde maksimum artış gerçekleştirdi.
Tüm video klipleri stereo ve gerçek ses kalitesiyle yayınlayan Kral TV, TMSF tarafından 18 Haziran 2008'de düzenlenen bir ihâleyle de 95 milyon Amerikan Doları karşılığında Doğuş Yayın Grubu bünyesine geçti.
Doğuş Yayın Grubu kanalın karasal yayın haklarını, grup bünyesindeki bir diğer kanalı olan NTV Spor'a verdi.
Kral TV, 2009 yılından bu yana Miss Turkey yarışmasının resmî basın sponsoru ve yayıncısı oldu.
10 Ekim 2011'de kapandı ve onun frekansında Kral Pop TV kuruldu. Kral Avrupa ise Kral İlaç Gibi TV adı ile arabesk, türkü ve alaturka müzik yayınına başladı. Ancak Kral İlaç Gibi TV'nin yayına Kral TV adı altında devam etmeye karar vermesiyle 14 Kasım 2011'de tekrar kuruldu.
Kral TV Video ve Müzik Ödülleri
Ana madde: Kral TV Video ve Müzik Ödülleri
Kral TV, 1995'ten bu yana her yıl müzik dünyasının en iyilerinin belirlendiği[1] müzik ödülleri töreni düzenlemektedir. Ödüller yıllara göre değişiklik göstermekle beraber son yıllarda sms ile yapılan halk oylaması sonucuna göre verilmektedir. 2007 yılında internet üzerinden aday adayları halkın oylamasına sunuldu, on beş günlük süre sonucu oylamalarla adaylar belirlendi.[2] Ödüller, cep telefonlarından gönderilen kısa mesajlar ile en çok mesaj alan kişiye gitti.
Yayın politikası
Kral TV, ilk kurulduğu günden itibaren pop, arabesk, fantezi, türkü ve pop-rock tarzındaki yerli müzisyenlerin kliplerini yayınladı. Metal ve alternatif müzik tarzında müzik icra eden sanatçıların klipleri kanalda yayınlanmadı.
14 Kasım 2011'de tekrar açılan kanal, pop dışında yayın yaparak arabesk, türkü ve alaturka müzik vermeye başladı.
Programlar
Kral TV Haber
Kral TV Müzik Yayını
Günün Klibi
Günün Sanatçısı
Günün Şarkısı
Kral Konser
İlk Kez Kral TV'de
Benim Albüm Hikayem
Benim Konser Hikayem
Benim Klip Hikayem
Kral Fanlar
Kral Yerel